
Реклама
14:29, 1 вересня 2015 р.
Продукти, які захищають від раку
Реклама
Рак є не тільки результатом спадковості, а й результатом поганого харчування і нездорового способу життя.
Якщо ви хочете захистити себе від цього підступного захворювання, не опинитися під апаратом Кібер-ніж в онкологічній клініці http://cliniccyberknife.ru, додайте в свій раціон фрукти та овочі, свіжовичавлені соки, оливкову олію, горіхи, продукти, які багаті омега-3 (риба, лляне насіння). Ці продукти запобігають запальним умовам, які викликають утворення раку, зміцнюють імунну систему і пригнічують зростання мутованих клітин.
Боротьба проти раку починається на вашій кухні.
Гранат
Гранат червоного кольору майже інстинктивно нагадує кров і, дійсно, цей фрукт є багатим джерелом фолієвої кислоти, яка необхідна для правильного утворення червоних кров'яних клітин.
Виявили, що гранат може знизити ризик раку грудей у жінок. Він містить речовини, які пригнічують ріст раку. Сік з граната (стакан на день) гальмує розвиток і знижує ймовірність лікування раку простати більш ніж на 60%, так само, як і лікування раку нирки http://cliniccyberknife.ru/lechenie-raka-pochki-udalenie-opuholi-metastaz-operatsiya-onkolologiya.html.
Багатство антиоксидантних речовин, що містяться в гранаті, проявляє протипухлинну дію. У випадку раку грудей можна змінити або захистити клітини організму. У боротьбі проти раку простати гранат також надає антипроліферативну активність, яка інгібує проліферацію пухлинних клітин і запобігає їхньому зростанню, стимулює смерть клітин пухлини.
Куркумін (куркума)
Куркумін руйнує ракові клітини, він починає процес їх самознищення.
Лабораторні дослідження показали, що куркумін, змушує ракові клітини гинути. Вчені з дослідницького центру раку в Х'юстоні виявили, що люди, які вживають 2 гр куркуми на день, до 8 разів менше хворіють і потрапляють на лікування кібер-ножем раку печінки http://cliniccyberknife.ru/kiber-nozh-lechenie-raka-pecheni-udalenie-metastaz-opuholi-onkologii-operatsiya.html, в 5 разів менше раком грудей і в 10 разів менше раком нирки, навіть якщо вони живуть в дуже забрудненому навколишньому середовищі.
При деяких видах раку куркумін проникає вглиб ракових клітин і руйнує їх. У чистому вигляді він не всмоктується в шлунку. Щоб скористатися його корисними властивостями, краще об'єднати його з перцем.
Морква
Вченим з університету Ньюкасла вдалося довести, що овоч містить цілий ряд сполук, які знижують ризик виникнення пухлин. Морквина містить вітамін А, який має протиракові властивості. Дослідники з Університету Йорка кажуть, що часте споживання моркви захищає від раку простати. Вживання в їжу великої кількості овочів також може допомогти знизити ризик розвитку раку грудей, особливо його агресивних варіантів.
Яблука
Одне яблуко в день захистить нас від візиту до лікаря. Яблука багаті антиоксидантами, які заважають розвитку ракових клітин. Аналогічні висновки були зроблені вченими з французького Національного інституту здоров'я та медицини в Страсбурзі. Вони кажуть, що група флавоноїдів в ракових клітинах стимулює процес їхнього самогубства або, принаймні, гальмують їх зростання.
Зелений чай
Чай є найстарішим з напоїв у світі. Крім унікального смаку, освіжаючих і стимулюючих властивостей, він цінується в першу чергу за антиоксиданти, які захищають організм від багатьох захворювань і затримують процес старіння.
Напій робить позитивний вплив на серце, регулює холестерин в крові і цукор в крові, запобігає діабету, а також допомагає спалювати жир і прискорити обмін речовин, заспокоює і допомагає поліпшити пам'ять, а також підтримує печінку і нирки, регулює травлення і знімає отруєння алкоголем, гальмує розвиток карієсу і освіжає подих.
Було доведено, що зелений чай знижує ризик виникнення онкології.
Часник і цибуля
Лікувальні властивості часнику прекрасно знали і наші бабусі. Аліцин, головний компонент часнику має сильну бактерицидну дію, отже часник є ідеальним антибіотиком.
Дослідники виявили, що часник містить біля 30 речовин з антираковими властивостями. Італійській дослідник Маріо Негрі з інституту в Мілані встановив, що якщо споживати одну цибулину на день, це знизить ризик розвитку до дев'яти видів раку від 25 до 80%. Важливо відзначити, що при обробці цибуля не втрачає свої цінні властивості. Експерти пояснюють, що протипухлинний ефект цибулі може бути пов'язаний з флавоноїдами.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
06:47
14 березня
19:50
12 березня
live comments feed...